_MG_2824HDR.jpg
_MG_2818HDR.jpg
_MG_2878HDR.jpg
_MG_2824HDR.jpg

Yrityksestä


Sisustussunnittelua Pilke silmäkulmassa

SCROLL DOWN

Yrityksestä


Sisustussunnittelua Pilke silmäkulmassa

Mitä Pilke interior tarjoaa? 

Pilke Interior tarjoaa kokonaisvaltaisia sisustussuunnittelupalveluita. Suunnittelen sinulle mieleisen tilan tai autan sinua remontin keskellä. Teen myös tilasuunnittelua pieniin julkisiin kohteisiin.

Lipasto.jpg
Olohuone.jpg
Takka.jpg
_MG_2818HDR.jpg

Pilkkeen maailma


Raikkaita värejä ja sisustuksen harmoniaa - juuri niin, kuin sinä haluat!

Pilkkeen maailma


Raikkaita värejä ja sisustuksen harmoniaa - juuri niin, kuin sinä haluat!

Sinun haaveesi ovat tärkeitä

Suunnittelen toimivia ja käytännöllisiä tiloja asiakkaan tarpeen mukaan ottaen huomioon estetiikan. Sisustussuunnittelu on yhteistyötä suunnittelijan ja asiakkaan kanssa. Miten voin auttaa sinua?  

Joskus sisustusprojekti tuntuu ylitsepääsemättömälle ja silloin kannattaa ottaa apuun ammattilainen. Onko tyylisi hakusessa tai eikö aika yksinkertaisesti riitä arjen keskellä? Pilke Interior Oy on apunasi erilaisissa sisustuspulmissa olipa sitten kyseessä pienen tilan vaikka eteisen suunnittelu toimivaksi tai koko talon pintamateriaalisuunnitelma uudiskohteen tai remontin yhteydessä. 

Istutaan alas, kuulisin mielelläni minkälaisia haaveita sinulla on!

_MG_2830HDR.jpg
_MG_2878HDR.jpg

Pilkkeen takana


Sisustussuunnittelu on suunnittelijan ja asiakkaan yhteistyötä. Haluan kuunnella, auta minua toteuttamaan unelmasi!

Pilkkeen takana


Sisustussuunnittelu on suunnittelijan ja asiakkaan yhteistyötä. Haluan kuunnella, auta minua toteuttamaan unelmasi!

Terhi Lanzett, sisustussuunnittelija

Olen 37- vuotias porvoolainen sisustussuunnittelija Terhi Lanzett. Palvelen asiakkaitani koko Uudellamaalla erilaisissa sisustusprojekteissa sekä joskus pidemmällä, minne työt vievät. Ennen sisustusalan opintoja Sisustusakatemiassa ja Harmonia Sisustuskoulussa opiskelin 7 vuotta tekstiili- ja vaatetusalaa ja toimin alan erilaisissa tehtävissä. Kiinnostus sisustusalaan on aina ollut olemassa ja käytännön kokemusta on kertynyt vuosien saatossa oman kodin mittavien remonttien kautta.

Teen niin pienten tilojen kuin isompienkin kokonaisuuksien suunnittelua. Viime aikoina olen keskittynyt remonttisuunnitteluun eli tilojen muokkaamiseen asiakkaan ja perheen tarpeisiin, pintamateriaalien valintaan ja tilojen lopulliseen sisustamiseen sekä uudiskohteiden koko talon sisätilojen suunnitteluun. Jokainen projekti on erilainen!

Yritysasiakkaille suunnittelen toimivia ja viihtyisiä tiloja olipa kyse aulasta, neuvotteluhuoneesta, koko toimistotilasta tai liike- tai myymälätilasta.

Minulla on 3 poikaa, joten perheellisten tarpeet ovat minulle tuttuja. Osaan kiinnittää suunnitelmissani huomiota tilojen muunneltavuuteen sekä materiaalien kestävyyteen. "Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa", sanoi yksinhuoltajaäitini aikoinaan ja siksi kerronkin rehellisesti aina, missä kannattaa panostaa ja missä pihistää!

Ominta erikoisalaani ovat tekstiilit. Itse käytän sisustamisessa paljon värejä enkä pelkää yhdistellä erilaisia kuoseja. Asiakkaan maun mukaan teemme kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman, olipa tyylisi sitten hillitty tai räiskyvä.

Lisäksi olen hankkinut lisäkoulutusta valaistuksen ja 3D- mallintamisen saralla. Erityisen hyvin viihdyn asiakkaideni työmailla ja hyvien sosiaalisten taitojen avulla kommunikoin sujuvasti työmiesten ja projektissa mukana olevien muiden suunnittelijoiden kanssa. 

Minkälainen projekti sinulla on meneillään? Mikäli suunnittelet kodin mittavaa remonttia tai olet rakentamassa, ota pikimmiten yhteyttä!

 

Terhi