SISUSTUSKONSULTAATIO

Kaipaatko vain pieniä vinkkejä ongelmatilaasi ja haluaisit keskustella ammattilaisen kanssa?

Konsultaatiokäynti

Konsultaatiokäynnillä (1-2h) tutustun yhteen tai kahteen vierekkäiseen "ongelma"tilaasi ja keskustelemme siitä kohteessasi. Annan sinulle ideoita kalusteiden sijoittelusta, mittasuhteista, tekstiileistä, maalaamisesta ja kontakteja luotettavista hankintapaikoista. Konsultaatiokäynti ei sisällä kirjallista suunnitelmaa. Jos konsulaatiokäynti johtaa sisustussuunnitelman tekoon, vähennetään loppuhinnasta konsultaatiokäynnin palveluhinta. 

Voit tilata sisustuskonsultaation myös lahjaksi! Tilauksen voit tehdä sähköpostitse ja lahjakortti toimitetaan sinulle tai lahjan saajalle joko sähköpostitse tai kirjeitse.

 

Sisustuspäivä

Sisustuspäivä on yhden päivän kierros (6-8h) alan liikkeissä, joissa voin olla apunasi tekemässä valintoja tai voimme kerätä ideoita ja materiaaleja yhdessä. Sisustuspäivä suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 

ASUNTOJEN MYYNTISTAILAUKSET JA VALOKUVAUS

Toimitko kiinteistönvälittäjänä tai myytkö asuntoasi yksityisesti?  Onko tavoitteenasi saada asunto myytyä mahdollisimman lyhyessä ajassa ja halutulla hintalapulla? Tiesitkö, että karsimalla turhat tavarat ja puhuttelevilla myyntikuvilla asuntosi houkuttelee asiakkaita paremmin näytöille. Ota meidän avuksi jo ennen kuin asuntosi on netissä! Me katsomme kokonaisuuden, myyntistailaamme asuntosi tarvittaessa ja saat käyttöösi ammattilaisen ottamat, edustavat asunnon myyntikuvat.

 

Teemme asunnon myyntistailauksia Porvoossa ja lähialueilla yhdessä valokuvaaja Ilona Savolan kanssa. Tutustumme aina etukäteen kohteeseen ja arvioimme stailauksen tarpeen. Hyvin usein stailaus on pientä siistimistä, turhien tavaroiden poistamista ja pienen loppusilauksen antamista lisäämään asunnon houkuttelevuutta.

Myyntistailaamme niin vanhoja kuin uusiakin kohteita. Joissakin tapauksissa asunto on täysin tyhjä ja se vaatii tunnelman ja mittasuhteiden antamista asunnosta kiinnostuneille. Tällöin stailaamme asunnon tuomalla sinne kalusteita ja tunnelmaa.

 

Teemme myyntitailauksia ja asuntojen valokuvausta myös kiinteistönvälittäjille ja rakennuttajien uusiin myyntiin meneviin kohteisiin! Pyydä tarjous tästä!

Uudiskohteiden sisustussuunnittelupalvelut

Oletko hukassa tilasi ja tyylisi kanssa? Onko sinun vaikeaa valita tilaasi oikeat huonekalut ja tekstiilit? 

Autan niin olemassa olevien tilojen sunnittelussa kuin uudiskohteidenkin suunnittelussa. Uudiskohteen suunnittelu voi sisältää jo pintamateriaalien valintaa rakennusvaiheessa tai huoneen sisustussuunnitelman laatimista hankintapaikkoineen. Autan tyylisi selvittämisessä ja teen kokonaisvaltaisen suunnitelman. Halutessasi voimme sisustaa vain yhden tilan tai koko asunnon.

 

Remonttikohteiden suunnittelupalvelut

Oletko ostamassa remonttikuntoista asuntoa itsellesi tai sijoitusmielessä? Onko sinun vaikea hahmottaa minkälaisia tilamuutoksia asuntoosi voisi tehdä, jotta siitä saataisi toimivampi kokonaisuus? Onko sinun vaikea tehdä materiaalivalintoja?

Remontointi saattaa olla stressaavaa ja siinä on hyvä ottaa ammattilainen avuksi! Autan isojen pintojen ja materiaalien valinnoissa, katson tilaa laajemmalla näkökulmalla ja autan miettimään, miten tilasi voisi muuttua toimivammaksi. Se vaatii jonkin verran työtä, mutta on vaivan arvoista! Remontoinnin voit halutessasi ulkoistaa räätälöidysti omien tarpeidesi mukaan. Hoidamme puolestasi urakoitsijakilpailutukset sekä remonttiin liittyvät lupa-asiat.

REMONTTIKONSULTAATIOKÄYNTI

Suunnitteletko remontointia? Oletko mahdollisesti tekemässä tarjousta remonttikohteesta? 

Teen Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla remonttikonsultaatiota. Pyydä suunnittelija apuusi jo projektin alkuvaiheessa! Remonttikonsultaatio on kestoltaan 1-2h. Tämä käynti sisältää katsauksen kohteeseen, asunnon kuntoon, mahdolliseen remontin laajuuteen ja asunnon tiloihin. Käynnillä voimme miettiä remontin mittakaavaa ja toteutusajankohtaa. Remonttikonsultaatiossa ei tehdä varsinaisia suunnitelmia eikä paneuduta sisustuksellisiin asioihin. Konsultaatiokäynti ei sido jatkosopimuksiin. Remonttikonsultaatio on hyödyllinen palvelu niille, jotka haluavat kokonaiskuvan siitä, miten asuntoa voi remontoida ja mitä seikkoja tulee ottaa huomioon. Mikäli yhteistyö jatkuu, määritellään remonttisuunnitelman osa-alueet ja voidaan antaa tarjous itse remonttisuunnittelun osalta. Remonttisuunnitelma voi pitää sisällään myös eri osa-alueiden urakoitsijoiden etsimisen ja kilpailuttamisen sekä lupa-asioiden hoidon. Remontti voidaan suunnitella suurimmalta osalta myös itse toteutettavaksi mikäli asiakas toivoo niin.

Remonttisuunnittelua ei voi aloittaa liian ajoissa! Ota rohkeasti yhteyttä!

Myyntistailauspalvelut

Oletko myymässä asuntoasi ja haluat saada mahdollisimman hyvän hinnan ja nopean myyntiajan?

Stailaan asuntosi houkuttelevammaksi ja raikkaaksi valmiina myyntiä varten. Myyntistailauksella voidaan vaikuttaa asunnon myyntiaikaan ja tavoitellaan haluttua hintaa. Hyvillä ja laadukkailla myyntikuvilla edesautamme asuntosi myyntiä, myytpä asuntosi sitten itse tai välittäjän kautta. Kauttamme löydät myös ammattitaitoiset ja luotettavat kiinteistövälittäjät.