ParitaloN KOKONAISVALTAINEN REMONTTI JA SISUSTAMINEN, Helsinki

Vuonna 1979 valmistuneen paritalon remontin suunnittelu ja remontin koordinointi. Remontti sisälsi tilojen muokkaamisen perheen tarpeisiin, väri-, materiaali -ja tekstiilisuunnitelman. Lopuksi suunniteltiin asunnon kalustus sekä toteutettiin muutama erikoisratkaisu keittiöön ja lastenhuoneeseen. Asukkaina 30-kymppinen pariskunta ja kolme lasta.

Kuvat: Jussi Jyvälahti


KerrostalohuoneistoN SISUSTAMINEN, Helsinki

Valoisan uudiskohteen suunnittelu Helsingin Jätkäsaaressa kaupunkilaisparille. Asunnon sisustaminen aloitettiin makuuhuoneesta, jonne suunniteltiin toimivat ja tilavat kiintokalusteet, seinien maalisävyt, makuuhuoneen kalusteet ja tekstiilit. Asuntoa sisustettiin yhdessä asukkaan kanssa tila tilalta vuoden verran. Perheeseen saatiin projektin lopussa myös täysin uusi huone, koska pieni prinsessa ilmoitti tulostaan. Asunnon suunnittelussa on otettu huomioon isot ja valoisat tilat. Kerrostalohuoneiston erikoisuutena on näyttävä terassi sekä olohuoneessa mittatilauksena toteutettu sisustustakka.

Kuvat: Jussi Jyvälahti

PARITALON KOKONAISVALTAINEN REMONTTI JA SISUSTAMINEN, HELSINKI

Vuonna 1979 valmistuneen paritalon remontin suunnittelu ja remontin koordinointi. Remontti sisälsi tilojen muokkaamisen uuteen uskoon sekä pintamateriaalien suunnittelun. Asunnon kalustus ja tekstiilisuunnitelma luotiin asiakkaan kanssa yhdessä. Olohuoneeseen toteutettiin efektiseinä erikoispinnoitteella. Asukkaina 50-kymppinen pariskunta.

Kuvat: Jussi Jyvälahti


RIVITALOHUONEISTON KOKONAISVALTAINEN REMONTTI JA SISUSTAMINEN, VANTAA

Vuonna 2001 rakennettu vantaalainen loft- tyyppinen rivitalohuoneisto remontoitiin täysin ja sisustettiin uusilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Suurimman muutoksen perheen ostamassa asunnossa koki keittiö. Alakerrassa uusittiin lattia ja eteiseen asennettiin lattialämmitys ja laattalattia. Korkeassa tilassa viihtyisyyttä saatiin roikkuvilla valaisimilla. Verhoratkaisuissa käytettiin rullakaihtimia estämään kuumuus ja iltaisin antamaan näkösuojaa. Perheen pienimmille tehtiin tuplakaide portaikkoon. Märkätiloissa säästettiin nykyiset laatat mutta raikastusta tuotiin uusilla allaskalusteilla ja peilikaapeilla sekä vaihtamalla pöntöt ja hanat.

KEITTIÖREMONTTI 20- LUVUN TALOON PORVOO

Porvoolainen 1920- luvun koti kaipasi keittiöremonttia ja samalla enemmän talon henkeen ja tyyliin sopivaa keittiötä. Yksipeilinen kehysovi yhdistettynä lankavetimen ja mustan hanan kanssa antavat keittiölle kuitenkin ripauksen myös modernia lookia. Keittiöön muurattiin myös suunnitelmieni mukaan leivinuuni, joka oli ollut asiakkaan pitkäaikainen haave. Leivinuunin liedellä lämpiää joka aamu aamukahvi ja puuro sekä uuni toimii myös osittain kodin lämmityksenä. Polttopuille muurattiin myös oma säilytyspiste leivinuunin yhteyteen. Keittiön puulattia uusittiin ja maalattiin sekä keittiön seinät maalattiin. Välitila laatoitettiin tiililadonnalla.

RINTAMAMIESTALON KOKONAISVALTANEN REMONTTI JA SISUSTAMINEN, PORVOO

Koko 1950- luvun rintamamiestalo remontoitiin ja kodin pohjassa tehtiin mittavia tilamuutoksia perheen tarpeisiin. 5- henkisenä perheenä kodin keittiö haluttiin kodin sydämeksi. Vanha leivinuuni ja pönttöuuni säilytettiin mutta muuten tilat ja kaikki pinnat remontoitiin uuteen uskoon. Keittiöön asennettiin pariovet antamaan valoisuutta ja saatiin kulku terassille. Ruokailutilaan puhkaistiin myös yksi uusi aukko ikkunalle ruokailupöydän taakse.

OMAKOTITALON MÄRKÄTILOJEN REMONTTI, HELSINKI

Vuonna 1983 valmistuneen omakotitalon 90- luvulla viimeksi remontoitujen märkätilojen uudistaminen. Suunnittelussa otettiin huomioon esteettömyys, valaistuksen uudistaminen sekä asiakkaan toiveet marmoriteemasta laatoissa. Suunniteltavia tiloja olivat eteisen wc, pukutila, pesuhuone, sauna, pesutilan yhteydessä oleva wc ja kodinhoitohuone.